Algemene Voorwaarden & Disclaimer

De vennootschap onder firma BVP Group V.O.F. (Kamer van Koophandel: kvk (62033387)), hierna te noemen BVP Group, verleent u hierbij toegang tot www.blaublock.nl (“de Webshop”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

BVP Group behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Email us at info@blaublock.nl for shipping options for the UK or other countries outside the BeNeLux.

Garantie

Bij BlauBlock zijn we er zo van overtuigd dat u beter zult slapen, en niet meer zonder een blauw licht blokkerende BlauBlock bril zult willen dat we standaard recht geven op de extra lange 30 dagen ‘niet-goed-geld-terug’ garantie.
Zie voor meer informatie  ‘Retourbeleid van BlauBlock

Aansprakelijkheid

BVP Group spant zich in om de inhoud van de Webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BVP Group.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten (op moment zijn dit de computerbrillen (ook wel beeldschermbrillen, game bril of gaming bril: ‘Clip-On‘, ‘SunSet‘, ‘Filter‘ en ‘Business‘)) op de Webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met BVP Group. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BVP Group nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij BVP Group.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BVP Group, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Meer betaalmogelijkheden!

Met ingang van 10 september 2016 breiden wij onze betaalmethoden uit. Voorheen was het op BlauBlock.nl ‘slechts’ mogelijk te betalen met iDeal, Bancontact, bankoverschrijving en PayPal. Nu zijn daar Sofort Banking, Belfius Direct Net, SEPA en creditcard aan toegevoegd.
Om ook nog met fantastische blockchain ontwikkelingen mee te gaan hebben we zelfs bitcoin toegevoegd als betaalmethode. (Wilt u met andere cryptocurrency dan bitcoin betalen moet u even contact opnemen via de whatsapp, bijvoorbeeld op de contactpagina)

 

Retourbeleid

Mocht een bij BlauBlock.nl besteld product niet naar wens zijn om wat voor reden dan ook, kunt u deze tot maar liefst 30 dagen na bestelling retourneren. Het opgeven van een reden van retour vinden wij prettig maar zal voor u nooit een verplichting zijn. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Het retourproces zit concreet als volgt in elkaar:

  • U stuurt een e-mail naar info@blaublock.nl, en geeft aan dat u uw bestelling wilt retourneren. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van BlauBlock.nl waarin het retouradres vermeld is.
  • U stuurt uw bestelling met een vervoerder naar keuze naar het opgegeven retouradres.
  • Nadat BlauBlock.nl uw bestelling in goede staat heeft ontvangen zal binnen 10 werkdagen het volledige aankoopbedrag teruggestort worden middels de betaalmethode waarmee de bestelling voltooid is.

 

Breng mij naar de producten

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Wij vinden uw privacy belangrijk, lees hier meer over op onze pagina over Privacy en AVG.

Bevalt een product om wat voor reden dan ook toch niet helemaal? Erg jammer maar u kunt ruilen, zie voor meer informatie  ‘Retourbeleid van BlauBlock

Kvk-nummer: 62033387
BTW nummer: 854607584B01
disclaimer blueblock kvk