Algemene Voorwaarden & Disclaimer

De vennootschap onder firma BVP Group V.O.F. (Kamer van Koophandel: kvk (62033387)), hierna te noemen BVP Group, verleent u hierbij toegang tot www.blaublock.nl (“de Webshop”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

BVP Group behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Email us at info@blaublock.nl for shipping options for the UK or other countries outside the BeNeLux.

Beperkte aansprakelijkheid

BVP Group spant zich in om de inhoud van de Webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BVP Group.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten (op moment zijn dit de computerbrillen (ook wel beeldschermbrillen, game bril of gaming bril: ‘Clip-On‘, ‘SunSet‘, ‘Filter‘ en ‘Business‘)) op de Webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met BVP Group. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BVP Group nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij BVP Group.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BVP Group, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Meer betaalmogelijkheden!

Met ingang van 10 september 2016 breiden wij onze betaalmethoden uit. Voorheen was het op BlauBlock.nl ‘slechts’ mogelijk te betalen met iDeal, Bancontact, bankoverschrijving en PayPal. Nu zijn daar Sofort Banking, Belfius Direct Net, SEPA en creditcard aan toegevoegd. Om ook nog met fantastische blockchain ontwikkelingen met te gaan hebben we zelfs bitcoin toegevoegd als betaalmethode

Breng mij naar de producten

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Bevalt een product om wat voor reden dan ook toch niet helemaal? Erg jammer maar u kunt ruilen, zie voor meer informatie  ‘Retourbeleid van BlauBlock

Kvk-nummer: 62033387
BTW nummer: 854607584B01
disclaimer KvK, blauwlichtfilter bril